Sysca Integrated Systems
Sysca Integrated Systems is Europees licentiehouder van het gepatenteerde webbased incassosysteem web based credit management systeem. Deze internetapplicatie stelt een organisatie 24/7 in staat om openstaande vorderingen op klanten te incasseren tegen zeer efficiënte kosten.

De missie van Sysca Integrated Systems is om bedrijven en organisaties een volledig gefaciliteerd incassobureau te bieden als verlengstuk van hun bestaande debiteurenadministratie. Sysca Integrated Systems beschikt over de unieke mogelijkheid om het bankrekeningnummer van het bedrijf zelf op de betalingsherinneringen en maningen te vermelden. Alle betalingen komen daardoor rechtstreeks en zonder enige inhoudingen of verrekeningen aan het bedrijf toe, waardoor dit direct beschikt over de geïnde gelden.

Wilt u meer weten over incassobeheer waarbij u zelf de incassokosten ontvangt? Wij geven u graag een volledige demonstratie van een web based credit management systeem. Bij deze demonstratie bespreken we tevens hoe u deze klantvriendelijke manier van incassobeheer eenvoudig kunt integreren in uw debiteurenadministratie. Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail: info@sysca.nl of bel ons op: 070-3316733


Vul hier uw opmerking inNaam:Telefoon:E-mail:Opmerking: